Bedrijven Ballonvaren Ballonvaarten

Bedrijfsuitjes

Wij verzorgen jullie bedrijfsuitje met ballonvaarten voor zoveel personen als je maar wilt. Wil je meer informatie: info@ballonvaarderij.nl of tel. 076-5222949.

Kadobonnen

Verras je werknemers, jubilarissen, zaken-relaties of jezelf met een ballonvaart. Onze ballonvaart kadobon is een gegarandeerd succes !

Een eigen bedrijfs ballon ?

Eigen reclame op een luchtballon? Ballonvaren is je sky-box in de lucht. Ook dat kan bij ons. Onze portfolio betsaat o.a. uit Douwe Egberts, Inbev (Oranjeboom), Nostimos Letselschade, Sara Lee DE, Itho Daalderop, Oostappen Groep Vakantieparken, Renault, Dorcas Hulp Nederland, Finntax (nu: Detron), AGF UI-ballon e.a. Een ballon in de eigen huisstijl voor reclame, al of niet gecombineerd met relatie-marketing op “hoog niveau” of een ballon in de vorm van een eigen product: alles kan ! Zie o.a. onze UI-ballon, Itho, Finntax/Detron, RenaultĀ en Oostappen Groep. Met deze ballonnen verzorgen wij ook tevens de ballonvaarten met relaties of varen we met je ballon over grote evenementen in binnen- en buitenland. Uiteraard geven we de nodige, deskundige adviezen inzake aanschaf van een eigen ballon, art-work op de ballon, zorgen we voor een scherpe prijs maar vooral adviseren wij je graag over een slim, strategisch en doeltreffend ballon-inzet-plan.

Dit is een foto van de Ui ballon

 

oostappen groep ballonRenault BallonPH-VLT