Bedrijven Ballonvaren Ballonvaarten

Bedrijfsuitjes

Wij verzorgen jullie bedrijfsuitje met ballonvaarten voor zoveel personen als je maar wilt. Wil je meer informatie: info@ballonvaarderij.nl of tel. 076-5222949/0622494025

Kadobonnen

Verras je werknemers, jubilarissen, zaken-relaties of jezelf met een ballonvaart. Onze ballonvaart kadobon is een gegarandeerd succes !

Een eigen bedrijfs ballon ?

Eigen reclame op een luchtballon? Ballonvaren is je sky-box in de lucht. Ook dat kan bij ons. Onze portfolio bestond/bestaat o.a. uit Douwe Egberts, Inbev (Oranjeboom), Nostimos Letselschade, Sara Lee DE, Itho Daalderop, Oostappen Groep Vakantieparken, Renault, Dorcas Hulp Nederland, Finntax (nu: Detron), AGF UI-ballon e.a. Een ballon in de eigen huisstijl voor reclame, al of niet gecombineerd met relatie-marketing op “hoog niveau” of een ballon in de vorm van een eigen product: alles kan ! Zie o.a. de UI-ballon, Itho, Finntax/Detron, RenaultĀ en Oostappen Groep. Met deze ballonnen verzorg(d)en wij ook tevens de ballonvaarten met relaties of varen we met je ballon over grote evenementen in binnen- en buitenland. Uiteraard geven we de nodige, deskundige adviezen inzake aanschaf van een eigen ballon, art-work op de ballon, zorgen we voor een scherpe prijs maar vooral adviseren wij je graag over een slim, strategisch en doeltreffend ballon-inzet-plan.

Dit is een foto van de Ui ballon

 

oostappen groep ballonRenault BallonPH-VLT