Ballonvaren Ballonvaarderij de Hot Ballonvaarten VIP-Ballonvaart

Welkom op onze website. Ballonvaren doe je bij….. de Ballonvaarderij (De Hot Ballonvaarten). Professioneel, veilig, vertrouwd, ballonvaart met passie. Ook verzorgen we je ballonvaart bij je thuis. (Buiten de regio Breda, brengen wel extra de reiskosten in rekening. 0,75 per kilometer.)  Wij varen met max. 3-4 passagiers. Elke vaart is dus een VIP-vaart. En waarom ? Wij bestaan vanaf 1981: we hebben hele grote ballonnen gehad en gevaren. De charme van het ballonvaren is o.i. toch meer: meer ruimte in de mand, meer direct contact, meer kwaliteit en meer gezelligheid. Onze prijs is 250,- p.p. is wellicht hoger dan bij andere collega’s …Maar dan krijg ook wat ! Aan jou de keus.

4 personen: 250,- p.p.  (met 4 personen heeft u een “eigen mand”. Geen andere passagiers erbij.)

3 personen: 250,- p.p. (met 3 personen, vaart u samen met 1 passagier erbij. Is er geen extra passagier dan heeft u geluk. Komt regelmatig voor.)

2 personen: 250,- p.p. (met 2 personen, vaart u samen met 1-2 passagiers erbij.)

1 persoon: 250,- p.p. (met 1 persoon, vaart u samen met 2-3 passagiers.)

Ben je met meer dan 4 personen en wil je een eigen ballon, zonder andere passagiers, ook dat kan ! Kosten bedragen 250,- p.p. Graag hierover even bellen: 0622494025 of mailen: info@ballonvaarderij.nl. Wij verzorgen hierin alleen ballonvaarten voor groepen (vanaf 8 personen) die een “eigen ballon” willen.

Exclusieve vaarten VIP (zonder andere passagiers)

2 personen: 450,- p.p.

3 personen: 375,- p.p.

Ballonvaren is Hot Ballonvaarten

Ballonvaarderij De Hot Ballonvaarten is een professioneel en rijkserkend ballonvaart bedrijf. Ons bedrijf bestaat sinds 1985. Daarmee zijn we een van de meest ervaren ballonvaart bedrijven in Nederland. We zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart (KNVVL) afdeling Ballonvaren.

Jouw genot is ons plezier  

Een ballonvaart is iets waar veel mensen van dromen. Deze droom maken we graag voor je waar. Het is ons een plezier om voor jou/jullie een onvergetelijke ballonvaart te verzorgen.

Ruimte genoeg ! Max. 3-4 passagiers. Voor de normale prijs dus een VIP-vaart EXTRA. Ook voor grotere groepen.

In de lucht is ruimte genoeg ! Dat moet dus ook zo zijn tijdens de ballonvaart in de mand. Bij ons heb je alle ruimte; ook in de mand. We varen onze ballonnen max. 3-4 passagiers. Geen grote overvolle manden dus. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. En…..uiteraard staat iedereen aan “het raam”. Wil je met meer personen varen: ook dat kan ! Vanaf 8 personen. We hebben manden met voldoende ruimte voor alle passagiers.

 

 

Goedkoop ballonvaren

Bij “Geplande vaarten en Last Minutes” hebben we regelmatig aanbiedingen en acties.

Eenvoudig reserveren

Op deze website hebben we een eenvoudig reserverings-systeem. Verschillende opties zijn mogelijk..

1. Kadobonnen bestellen. Wil je een mooi verjaardagskado, je man/vrouw of vriend(in) verrassen, een Sinterklaas- of Kerstkado, Moederdag, Vaderdag of een onvergetelijke herinnering voor de jubilaris of het personeel ? Onze ballonvaart kadobon is een gegarandeerd succes.

2. Je kan ook een ballonvaart boeken. Bijvoorbeeld: je wilt zelf een datum en vertrekplaats bepalen. Geef je wensen voor de ballonvaart aan ons door en wij gaan het regelen. Datum, vertrekplaats, aantal personen en dergelijke. .

3. Geplande vaarten en last minutes. We hebben een overzicht opgenomen van onze reeds geplande ballonvaarten en last minutes. In dit overzicht zijn ook de prijzen van de (last minute) ballonvaart opgenomen.

De reserveringsmogelijkheden vind je onder: Reserveren:Ballonvaart boeken/Kadobonnen/Lastminutes 

De ballonvaart

Meer informatie over onze ballonvaart vind je hier.

 

What do you want to do ?

New mail