Ballonvaren Ballonvaarderij de Hot Ballonvaarten max. 4 passagiers/vaart

Welkom op onze website. Ballonvaren doe je bij….. de Ballonvaarderij (De Hot Ballonvaarten). Professioneel, veilig, vertrouwd, ballonvaart met passie. Ook verzorgen wij je ballonvaart bij je thuis. Wij varen met max. 4 passagiers. Elke vaart is dus eigenlijk een VIP-vaart. En waarom ? Wij bestaan vanaf 1981: we hebben hele grote ballonnen gehad en gevaren. De charme van het ballonvaren is o.i. toch meer: meer ruimte in de mand, meer direct contact, meer kwaliteit en meer gezelligheid. Onze prijs van 179,- p.p. is wat hoger dan wellicht elders….Kinderen van 10 jaar en jonger: 139,-p.p. Aan jou de keus.

Ballonvaren is Hot Ballonvaarten

Ballonvaarderij De Hot Ballonvaarten is een professioneel en rijkserkend ballonvaart bedrijf. Ons bedrijf bestaat sinds 1985. Daarmee zijn we een van de meest ervaren ballonvaart bedrijven in Nederland. We zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart (KNVVL) afdeling Ballonvaren.

Jouw genot is ons plezier  

Een ballonvaart is iets waar veel mensen van dromen. Deze droom maken we graag voor je waar. Het is ons een plezier om voor jou/jullie een onvergetelijke ballonvaart te verzorgen.

Ruimte genoeg ! Max. 4 passagiers. Voor de normale prijs een VIP-vaart.

In de lucht is ruimte genoeg ! Dat moet dus ook zo zijn tijdens de ballonvaart in de mand. Bij ons heb je alle ruimte; ook in de mand. We varen onze ballonnen met 2 tot en met 4 passagiers. Geen grote overvolle manden dus. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. En…..uiteraard staat iedereen aan “het raam”. Wil je met meer personen varen: ook dat kan !

West- en Midden Brabant/Friesland  en “bij je thuis” / last minutes

Met ons team maken we ballonvaarten in de regio’s west-en midden Brabant, Den Bosch, Gorinchem en Friesland. Ben je met 4 personen dan komen we ook bij je “thuis”. We vertrekken dan vanaf een lokatie bij jou in de buurt of wellicht vanaf een eigen terrein. Ook hebben we regelmatig last-minutes: welke ?. Zie: onze last minutes

Diverse arrangementen 

Wij verzorgen verschillende soorten ballonvaarten. Je kan bij ons individueel boeken of een groepsballonvaart; maar ook een exclusief VIP-arrangement is mogelijk. Graag verzorgen wij je bedrijfsuitjes en ballonvaarten met relaties. Wil je de ballonvaart opleuken met een overnachting, een diner of andere aktiviteit. Wij zijn je graag van dienst !

Goedkoop ballonvaren

Bij “Geplande vaarten en Last Minutes” hebben we regelmatig aanbiedingen en acties.

Eenvoudig reserveren

Op deze website hebben we een eenvoudig reserverings-systeem. Verschillende opties zijn mogelijk..

1. Kadobonnen bestellen. Wil je een mooi verjaardagskado, je man/vrouw of vriend(in) verrassen, een Sinterklaas- of Kerstkado, een onvergetelijke herinnering voor de jubilaris of het personeel ? Onze ballonvaart kadobon is een gegarandeerd succes.

2. Je kan ook een ballonvaart boeken. Bijvoorbeeld: je wilt zelf een datum en vertrekplaats bepalen. Geef je wensen voor de ballonvaart aan ons door en wij gaan het regelen. Datum, vertrekplaats, aantal personen en dergelijke. .

3. Geplande vaarten en last minutes. We hebben een overzicht opgenomen van onze reeds geplande ballonvaarten en last minutes. In dit overzicht zijn ook de prijzen van de (last minute) ballonvaart opgenomen.

De reserveringsmogelijkheden vind je onder: Reserveren:Ballonvaart boeken/Kadobonnen/Lastminutes 

De ballonvaart

Meer informatie over onze ballonvaart vind je hier.

 

What do you want to do ?

New mail